Vastavirtauintilaite Astral 4,5 CV

2050,00  Hintaan sisältyy alv. 24 %

Varastossa

Tuotekuvaus

Lisää liikettä altaaseen vastavirtalaitteen avulla!

Tämä Astral Pool:n vastavirtalaite on yksi tehokkaimmista markkinoilla olevista vastavirtalaitteista. Laite mahdollistaa kuntouimarille hyvän kotitreenin niin pienemmässä kuin isommassakin altaassa. Virtausvastusta säädetään suuntaamalla suutinta ja säätämällä virtauksen mukaan otettavan ilman määrää. Vastus on sopiva, kun uimari pystyy uimaan haluamallaan teholla pysyen paikallaan altaassa.

Vinkki: vastavirtalaite saa aikaan tehokkaan virtauksen koko altaassa vasta- ja myötävirtauksineen, mistä nauttivat yleensä myös lapset.

Tuotetiedot:

  • tuotto 78 m3 / tunti
  • moottorin teho 3,3 kw / 400 V
  • soveltuu asennettavaksi sekä allaspussialtaisiin että muihin allastyyppeihin
  • helppokäyttöinen; käyttökytkin ja säätöruuvi, jolla säädetään virtauksen mukaan otettavan ilman määrää, sijaitsevat laitteen paneelissa uima-altaassa
  • laite valmistusmateriaaleineen soveltuu myös suolavesialtaisiin eli altaisiin, joita hoidetaan suolaklorinaattorilla
  • paketti sisältää itse laitteen lisäksi kaikki asennuksessa tarvittavat osat kuten venttiilit, putket, putkiliittimet ym., tiivisteet allasmuoville sekä selkeän ohjeen

Asennus- ja käyttöohjeen voit pyytää myös ennalta tutustuttavaksi täältä.

Pitkällä kokemuksella Astral Pool:n vastavirtalaitteista, tämä on laadukas ja varmatoiminen laite! Kaipaatko selkeämpää käsitystä laitteen tehosta? Lue Savon Sanomien artikkeli, jossa vesipalloilija Janne Linnuksen testissä on tämän vastavirtalaitteen 3 CV tehoinen ”pikkuveli”.