Lämpöpumput ovat tavallisin uima-altaiden lämmitysmuoto. Eikä ihme. Oikein mitoitetulla lämpöpumpulla pidät allasveden halutussa lämpötilassa energiatehokkaasti, satoi tai paistoi!

Uima-altaiden lämpöpumppujen energiatehokkuus on myös parantunut merkittävästi kehityksen myötä. Perinteisen on/off -lämpöpumpun ja invertterilämpöpumpun välillä hyötysuhteessa on iso ero. Mutta myös invertterilämpöpumpuissa on eroa – invertteritekniikka kehittyy, ja lämpöpumppujemme valmistaja Fairland on kehitystyön etulinjassa.

TurboSilence Inverter lämpöpumpuissa täysinvertteritekniikkaa täydentää ns. älykäs käyttökokemus – mahdollisuus käyttää laitetta turbo- ja silence-tiloissa. Turbotilassa 120% lämmitysteholla saavutat halutun uintilämpötilan nopeammin. Silence-tilassa muutenkin hyvin hiljainen laite toimii lähes äänettömästi ylläpitäen veden lämpötilaa pienellä teholla.

Fairland TurboSilence -lämpöpumput toimivat pitkän uintikauden lämmitykseen, toimintalämpötila -15°C saakka. Jos haluat lämmittää allasta ympäri vuoden, tutustu sähkölämmittimiimme.

Lataa lämpöpumppujemme esite ja lue lisää lämpöpumpuistamme myös blogistamme.